Managementul Resurselor Umane

Acţiune antreprenorială, responsabilitate şi caracter
 

Suntem convinsi ca fiecare angajat poate demonstra aceste trasaturi in activitatea sa si exact acest lucru ne evidentiaza.

Indatoririle profesionale – valoare adaugata pentru companie si oameni

Fara activitatea zilnica a angajatilor nostri, fara ideile si implicarea lor, compania noastra nu ar fi capabila sa atinga vreo performanta economica. Totusi, în afară de succes ca o variabilă economică, a lucra pentru compania noatra ar trebui sa insemne ceva pentru individ, ar trebui sa ofere auto-afirmare, placerea interactiunii cu cei din jur si oportunitati pentru dezvoltare personala. Conceperea unei activităţi profesionale care oferă toate aceste lucruri este o prioritate pentru noi.

Condiţii-cadru structurate pentru atingerea obiectivelor comune

Compania asigura de la planificarea si implemetarea unei pregatiri si educatii profesionale adaptate la cerinte, la siguranta locului de munca si protectia sanatatii, la conceperea unor programe si a unei culturi organizationale care pozitioneaza compania in ansamblu, ca un angajator atractiv.
Departamentul de Resurse Umane va oferi un impuls pentru indeplinirea acestor atributii, dar in final, realizarea acestor deziderate este rezultatul interactiunii pozitive dintre toti angajatii si conducere.

Contact
Office Competrolului Nr. 61915300 Lehliu Gara, Calarasi, Romania
+40 242 64 09 07/ 09
+40 726 17 30 08
+40 242 64 09 00
Trimite e-mail
Tipareste articol/pagina