Reteta succesului nostru

Reţeta de succes a echipei noastre de cercetare-dezvoltare presupune să ne păstrăm ochii deschişi şi urechile aplecate la nevoile viitoare ale clienţilor noştri şi să ne păstrăm echipa implicată.


Soluţii rapide, eficiente

Gama noastră de servicii include mai mult decât simpla producţie şi distribuţie de substanţe chimice şi produse specifice clienţilor. Experţii noştri în cercetare-dezvoltare din Austria oferă clienţilor noştri un serviciu de consultanţă complet despre utilizarea şi tratarea substanţelor chimice în siguranţă, într-un mod economic şi care protejează mediul. Prima etapă din procesul de dezvoltare este formularea termenilor de referinţă împreună cu clientul pentru a putea ulterior să le implementăm rapid în echipa de dezvoltare. Graţie cunoaşterii aplicaţiilor întregii noastre game de substanţe chimice, problemele pot fi rezolvate cu expertiză şi eficienţă.


Dezvoltare orientată spre viitor

Sarcina echipei noastre austriece de cercetare-dezvoltare este să identifice noi oportunităţi de dezvoltare rentabilă şi să le implementeze pentru companiile noastre. Tendinţele globale şi evoluţia constantă a cerinţelor industriale generează oportunităţi pentru produse şi pieţe noi. Echipa de dezvoltare lucrează împreună cu inginerii noştri regionali din uzinele de producţie şi cu specialiştii din echipele noastre de vânzări.
Tipareste articol/pagina